Sağlıklı temizlik için çamaşır suyuna dikkat!





Diş macunu yerine ne kullanılır?


Dışarı çıkmak üzere hazırlanırken diş macununuzun bittiğini fark ettiyseniz paniklemeyin! Kötü bir ağız kokusuna mahkum olmak zorunda değilsiniz.

Bir kaşık karbonata macun kıvamına gelecek kadar su ekleyerek kendi diş macununuzu elde edebilirsiniz.
Karbonat ağzınızı temizler ve çıkıp yeni bir macun alıncaya kadar sizi idare eder.

Annenin öpücüğünde sağlık ve sevgi var

Araştırmalar doğrultusunda bir annenin bebeğini öpmesi, bebeğe hem sağlık, hem de sevgi aşılıyor. Bir öpücük hem dünyalara, hem de bakın nelere değiyor!


Bir grup uzman araştırmacının yaptığı incelemeler doğrultusunda bebeğini öpen bir anne yavrusuna bağışıklık sistemini kuvvetlendiren bir dizi bakteri geçişi sağlıyor.
Bu sayede bağışıklık sistemi güçleniyor ve soğuk algınlığı ve kulak iltihapları gibi hastaların iyileşme süreci hızlanıyor.
Anne kucağı da çok yararlı
Bebekleri kucaklamak da iyileşmeyi sağlıyor. Montreal'de bulunan Bliss Hastanesi erken doğan ünitesindeki doktorların araştırmaları doğrultusunda 61 bebek incelendi.
Bilim adamları bebeklerin nabzını, kandaki oksijen seviyesini ve kan alımı esnasındaki yüz ifadelerini inceledi.
Sonuçlara göre anne kucağındaki bebekler ağrıyı çok daha çabuk unutuyor ve daha hızlı iyileşme kaydediyor.
Annesiyle birlikte incelemeye tabi tutulan bebekler daha çabuk iyileşirken, annesiz olanların daha fazla ağrı çektiği saptandı.
elmaelma.com

G-noktası gerçekten var mı?


Jinekologların ve bazı seks terapistlerinin bulduklarını iddia ettikleri G-Noktasını cinsel bölge anatomisi, embriyoloji ve fizyolojisi ile ilgilenen araştırmacılar ise bulamıyorlar.


Seks terapisti Jinekolog Dr. Grafenberg tarafından 1950 yılında “Kadında seksüel yanıt alınamayacak bir bölge yoktur, sadece partnerin bu erotojenik noktaları bulması gerekir” şeklinde yaptığı açıklamayla jinekoloji dünyasında başlayan G-Noktası tartışmaları, günümüzde embriyoloji ve fizyoloji alanında çalışan doktorlar tarafından G-Noktası yoktur şeklinde yorumlanırken, seks terapisi ile ilgilenen jinekologlar tararafından da var olduğu iddia edilmektedir.

Tüm ayrıntılarıyla Foton Kuşağı Etkisi (Işın Çağına Giriş)




Foton Kuşağı Etkisi

Karşımıza çıkan herhangi bir sağlam bilimsel veri yok. Tüm kaynaklarda bilimsel bir kanıtın öne sürülmediğinden bahsediliyor, zira geçerli kanıtlar da yok deniliyor. Elde olan tek şey birkaç bilim adamı ve astronomun tezlerinden ve araştırmalarından ibaret. Zaten bu konu üzerinde araştırmalar yapan bilim adamları da bulundukları yerlerden uzaklaştırılmışlar. Elde olan veriler, bilinen döngünün 26.ooo yıl olduğu, bu geçişin belirtisi olan Schumann Rezonansı'nın değişimi ve Foton Kuşağı içerisinde bulunan yıldızların varlığından ibaret. Açıkça bir kanıt ortaya konulamamış. Foton Kuşağı güçlü elektromanyetik radyasyona sahiplik eden yoğun bir uzay boşluğu ve bazı x-ışınlarını da içermekte. Galaksi içerisine akan manyetik bir ışık olarak ta tanımlayabiliriz.